A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Mi dolga lehet egy kutyának a bankban? Betétet biztosan nem fog lekötni. Persze a gazdi annál inkább. És mennyivel egyszerűbb az egész, ha adott esetben négylábú barátunkat sem kell hazavinnünk a kutyasétáltatás után, mielőtt beugranánk a bankba. Ráadásul mennyivel emberibb így az egész, nem?

Végre lehetséges: időt spórolni azzal, hogy a banki ügyintézés előtt nem kell hazavinni a kutyát, megspórolni magunknak az idegeskedést, hogy mi lesz vele, ha kint hagyjuk az épület előtt, míg mi a sorunkra várunk, és persze a kutyának megspórolni, hogy szomorúan, pórázra kötve, vagy otthon, magányosan várja a gazdit.

A MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarországon elsőként vált kutyabarát bankká – a Bank fiókjaiba a kutyatulajdonosok bevihetik magukkal négylábú barátjukat, de ha útközben szomjazik meg a házi kedvenc, a MagNet fiókjai elé kitett vizes tálakból csillapíthatja szomját, attól függetlenül, hogy gazdája vezet-e a MagNetnél folyószámlát.

Baráti találkozók, hosszú séták, születésnapok, családi bulik, nyaralás a tónál: ezeknek mind része a négylábú társ, a kutya. Ugyanúgy, ahogy a teljesen hétköznapi történéseknek is, igaz, azoknak sokszor csak pórázra kötve, a gazdájára várva, míg az elintézi a bevásárlást, feladja a leveleket a postán, vagy elintézi a banki ügyeit. Utóbbi a MagNet Bank esetében már nem igaz: Magyarország első kutyabarát bankja fiókjai előtt vizes tálakkal, az ügyféltérben pedig nagy szeretettel várja a négylábúakat.

A MagNet Bank nemcsak pénzünk biztonságos és jövedelmező kezelése iránt elhivatott, hanem közösségi bankként egy jobb, emberibb világért is dolgozik. Egy ilyen világban pedig kutya és ember barátsága természetes dolog. A bank Közösségi Adományozási Programjában – melyben a Bank nyereségének 10%-áról, idén 39 millió forintról minden évben az ügyfelek dönthetnek – is sok, fontos támogatást élvezhetnek az állatvédő, állatbarát civil szervezetek. A pénzintézet most újabb forradalmi újítással érdemelte ki a „Kutyabarát bank” minősítést: a MagNet Bank fiókjaiban a kutyákat is szívesen látják.

Az elismerést az ország legnagyobb kutyabarát közösségétől, a Kutyabarát.hu-tól kapta a MagNet, üdvözölve a Bank egyedülálló kezdeményezését. Mostantól az ő "Kutyabarát hely" matricájuk bíztatja a bankfiókok bejáratánál a gazdikat arra, hogy kutyájuk társaságában intézzék banki ügyeiket. A közeljövőben meghirdetik „Az év kutyabarát helye” versenyt, amelynek támogatója és szeptemberi díjátadójának helyszíne szintén a MagNet, illetve annak Andrássy úti épülete lesz.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás