A rovat kizárólagos támogatója

Az Origo, Magyarország egyik legolvasottabb online hírportáljának információi immár a PC, tablet és mobil után tévéképernyőn is elérhetők. A LifeNetwork és OzoneNetwork tévékben másfél óránként jelentkezik az Origo Hírszoba című magazinműsor.

A 2 millió háztartásban nézhető LifeNetwork és OzoneNetwork tévékben másfél óránként jelentkezik az Origo Hírszoba című pár perces magazinműsor. A szerkesztők az Origo Tudomány rovatából válogatják a híreket, és az adott televízió tematikájához igazítják azokat. A LifeNetwork csatornán az életmód és egészség, az OzoneNetwork tévében pedig a környezetvédelem, földrajzi érdekességek, aktualitások vannak a középpontban.

A műsor az Origo szerkesztőségében készül, felvételről kerül adásba. A műsorvezető Szebeni István, aki már csaknem másfél éve dolgozik az Origo Zrt. tévéinél.  Pistit magánemberként régóta ismerem, sokat dolgoztunk együtt. Kiváló képernyős, kedvelik a nézők, nem mellesleg pedig igazi profi – írta blogjában Pálmai L. Ákos, az Origo főszerkesztője.  A műsorokat általában a késő délutáni órákban rögzítjük a szerkesztőség newsdesk részén, ott, ahol az Origo-címlapot is szerkesztjük.

 

Werkfotó az egyik műsorfelvételen, Istvánt éppen sminkelik

A számos próbafelvétel és tesztadás után már-már megszokták a kollégák, hogy hetente egyszer több lámpa világítja be a szerkesztőséget. A legutóbbi felvétel egybeesett Orbán Viktor strasbourgi szereplésével. A hírverseny miatt a felvételt pár órára elhalasztottuk, hogy a stáb ne zavarja az origós hírcsapatot. Pisti néhány hetes kispapaként joggal türelmetlenkedhetett volna, mégsem tette. Telefonált, olvasgatott, vagy éppen a szerkesztőség távolabbi részén dolgozó magazinos újságíróknak sztorizott. Jól érezte magát, mi pedig kedveljük a társaságát. Reméljük, önök, az Origo olvasói megszeretik ezt az új tévéműsort, az Origo Hírszobát.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás