A rovat kizárólagos támogatója

Fregoli helyére balkonládát!

A műfű és a művirág, de a lomtárnak használt balkonok világán túl is van élet. Méghozzá milyen élet! Bardóczi Sándor, Budapest főtájépítészének írása.

Új fejezetet nyitott a klímaperek történetében az EJEB döntése

Történelmi jelentőségű sikernek könyvelhető el, hogy az Emberi Jogok Európai Bíróság (EJEB)  április 9-én elmarasztalta Svájcot klímaügyben. Az ítélet kulcsfontosságú, jogilag kötelező erejű precedenst teremt, amely mintául szolgálhat arra, hogyan pereljük be sikeresen a saját kormányunkat az éghajlatváltozással kapcsolatos mulasztások miatt.

A filctoll egy sokoldalú írószer, amit több dologra is használhatsz!

A filctoll a gyerekek egyik kedvenc írószere, amit szívesen használnak alkotásaik elkészítése során. Alkalmazásuk nagyon egyszerű és szórakoztató, ráadásul rengeteg különböző típussal találkozhatunk a boltok polcain. Még olyanok is akadnak, amelyekkel csodás és varázslatos műveket lehet létrehozni. 

Közeleg a labdarúgó-Európa-bajnokság – légy topon te is!

A torna, amit személyesen José Mourinho támogat. Ami pedig nekünk, magyaroknak még fontosabb, hogy a válogatott is kint lesz Németországban. Sőt, a csoportkörös ellenfelek között meg is mérettetik magukat a Nationelffel Szoboszlaiék.

Változtasd meg az életed az Access Consciousness segítségével!

Te is ábrándoztál már arról, hogy milyen jó lenne, ha úgy élhetnéd az életed, ahogyan csak szeretnéd? Ha megszabadulhatnál minden félelmedtől, rossz beidegződésedtől, korlátozó hiedelmedtől, és újra nyitottan keresnéd a lehetőségeket, elérve ezáltal a boldogságot?

Karácsony Gergely: Az LMP nem ellenzéki párt, hanem egy proxy-Fidesz

Én arra készülök, hogy Szentkirályi Alexandra nem fogja végigcsinálni a kampányt, vissza fog lépni Vitézy Dávid javára. Látom, hogy a kormányzati propaganda inkább szól Vitézy Dávidról, mint Szentkirályi Alexandráról, és fideszes politikusok ajnározzák Vitézy Dávidot, az Orbán-kormány egykori államtitkárát, tehát én azt gondolom, hogy ő a Fidesz első számú jelöltje” – mondta Karácsony Gergely főpolgármester.

Városi klímastratégiák – fogatlan papír tigrisek

A Nagy Tavak és Vizes Élőhelyek Szövetségének elemzése szerint a települési klímastratégiákban rögzített célkitűzések 2030-ig nagy valószínűséggel nem fognak megvalósulni, hiszen számos önkormányzat – sokszor az Európai Bizottság által is támadott kiemelt beruházások köntösébe bújtatva az állam által is támogatva – a klímavédelmi célok eléréséhez kapcsolódó tevékenységekkel gyökeresen ellentétes fejlesztéseket valósít meg a területén.