A rovat kizárólagos támogatója

A 2013/3. õszi számunk már a tizenhetedik lapszámunk magyarul és angolul

Ízelítõ a most megjelenõ számunkból:

Kalandtúránkon Dél-Afrikába kalauzolja el Önöket Teravágimov Pál kollégánk egy kalandos és tartalmas utazásra.

Vásárlási tanácsadó rovatunkban most a MILC, azaz tükörnélküli cserélhetõ objektíves fényképezõgépeket mutatjuk be. Ez egy új szegmens a DSLR és a kompaktok között, szinte minden komolyabb fényképezõgép gyártó beszállt ebbe a szegmensbe. Lássuk, ki mire jutott!

Az õsz színekben és hangulatokban bõvelkedõ természetfotós idõszak, Krivánszky Árpád és Suhayda László képein és írásán keresztül kapnak újabb és újabb ötleteket ennek a minden évben ismétlõdõ szép évszaknak a megörökítésére.

Terepen tesztelhettük az Olympus csúcs OM-D tükörnélküli cserélhetõ objektíves fényképezõgépét, egészen Prágáig utazott velünk a masina. Egy héten keresztül nyúztam, így kellõ tapasztalattal álltam neki a gép kivesézéséhez. Nagyon tetszett a retro hangulata és a praktikus kivitelezése.

Fotósuli rovatunkban egy különleges mûfajt mutatunk be önöknek, a természetfotográfiában kevéssé ismert és alkalmazott impresszionista fényképezéshez adunk ötleteket és inspirációt Imre Anikó és Imre Tamás képein és írásán keresztül.

A Portfolió most kivételesen a Természetfotó Magazin két fõmunkatársáról szól. Imre Anikó és Imre Tamás abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Nemzetközi Fotómûvészeti Szövetség Exellence EFIAP fotómûvészet kiválósága elismerését kapták meg. ebbõl az alkalomból válogattunk össze képeikbõl egy csokorra valót.

Tippek-trükkök rovatunkban Szekeres János ad ötleteket a vadasparkokban és a vadászkertekben fellelhetõ nagyvadak fényképezéséhez. János fotókkal illusztrált írása frappáns és informatív. Célunk, hogy olvasóink higgyék el, nem csak a vadonban lehet jó állatfelvételt készíteni, hanem a közelükben található vadasparkokban is.

Népek-kultúrák-városok sorozatunkat Csicseriné Papp Mária perui utazásának második részével folytatjuk. Mária tartalmas riport anyaga nem csak a változatos tájakat, városokat, falvakat mutatja be, hanem bepillantást enged a peruiak életébe is.

Élet a vízfelszín alatt rovatunkban Selmeczi Dániel búvárfotográfus egy éjszakai merülés izgalmairól számol be képekben és írásban egyaránt.

Fogadják szeretettel tizenhetedik számunkat – már iPad, iPhone és Android verzióban is!

Itt olvashatja: www.termeszetfotomagazin.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás