A rovat kizárólagos támogatója

A 2014/4. téli számunkkal jelentkezünk. Újra elérkezett az év vége, ismét öregebbek lettünk, de jönnek a legfontosabb családi ünnepek, a karácsony és az újév. Ilyenkor mindenki vásárol, ekkorra idõzíti a hiányzó gépváz, objektív, fotóstáska vagy bármely más kiegészítõ megszerzését, vagy várja a Jézuskát, hátha elhozza neki a várva várt ajándékot.

Ízelítõ a most megjelenõ számunkból:

Kalandtúránkon a téli, tavaszi Izlandra kalauzoljuk el Önöket, a világ talán legszebb tájképfotós helyszínei elevenednek meg Imre Anikó és Tamás fotóival.

Vásárlási tanácsadó rovatunkban most a karácsonyi vásárláshoz adunk tanácsokat, mit érdemes megnézni, melyek a fényképezõ társadalom mai újdonságai, trendjei.

Terepen tesztelhettük a Canon legújabb APS-C szenzoros vázát, az EOS 7D Mark II-õt. A terepi tesztelésre két alkalommal került sor két külön vázzal; három héten keresztül Magyarországon és az USA-ban volt alkalmam extrém körülmények között kipróbálni az új masinát.

A Fotósuli rovatunkban a "Hogyan legyünk színhelyesek?" kérdést feszegetjük, tanácsokat adunk a monitor kalibrálásához.

Portfolió rovatunkban Potyó Imre természetfotós mutatkozik be. Imre nagyon szeret este, a naplemente után és nagyon kora hajnalban, jóval a napfelkelte elõtt fényképezni, munkásságából adunk ízelítõt olvasóinknak.

Tippek-trükkök rovatunkban ismét Krivánszky Árpád és Suhayda László természetfotósok adnak ötleteket "Természetfotózás télen" címû cikkükben.

Szilágyi László kollégánk folytatja az Adobe Lightroom képfeldolgozó program bemutatását. A képeink saját weboldalon történõ publikálását mutatja be mostani cikkében.

Pályázati rovatunkban az Év természetfotósa eredményeinek ismertetése elmaradhatatlan részét képezi az év végi eseményeknek. Bemutatjuk a legfrissebb díjazott fotósokat. Idén ismét munkatársunknak, Daróczi Csabának ítélte a zsûri Az Év Természetfotósa trófeát. Ezúton gratulálunk a nyerteseknek!
https://hu-hu.facebook.com/termeszetfotomagazin

Fogadják szeretettel huszonötödik számunkat – már iPad, iPhone és Android verzióban is!

Olvassa a magazint itt: www.termeszetfotomagazin.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás