Angliai természetvédelmi ösztöndíj 2011-2013

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2011. szeptember 19. - 2013. május 31.

Helyszín: Anglia, Devon megye

URL: Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány

Email cím: Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány

Beadási határidő az első fordulóra: 2011.06.26. (utána folyamatos)

A Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány 2008 óta fogad brit természetvédelmi önkénteseket az EU Leonardo da Vinci Élethosszig tartó tanulási programon keresztül. Látva a program hasznát, eltökélt szándékunk lett, hogy magyar pályakezdő és munkakeresők számára is megpróbálunk lehetőséget biztosítani angliai tapasztalatszerzésre. 2011-ben beadott pályázatunkat a Tempus Közalapítvány támogatásra érdemesnek minősítette, így három éven át 20 fő kiutaztatására nyertünk összeget.
Alapelvünk, hogy a természetvédelem egyre szűkülő mozgásterében lehetőséget kínáljunk mindazoknak, akik elkötelezettségük, hivatástudatuk és ambíciójuk révén szeretnének a természetvédelemben tevékenykedni. A jelentkezők kiválasztása során a legfontosabb kritérium a természetvédelmi problémák megoldása iránt mutatott elhivatottság és fogékonyság. Így a papírforma szerinti végzettségnél előrébbvalónak értékeljük a jelölt teljes életpályáról alkotott elképzelését, korábbi tapasztalatait, önkéntes tevékenységét.

A jelen kiutazás pályakezdő fiatalok, munkavállalók és munkanélküliek (People in the Labour Market, PLM) számára nyitott felső korhatárra való tekintet nélkül (alsó korhatár 18 év).

További információért és pályázati adatlapért keresse szervezetünket!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás