Erdei iskolai terepvezetők 60 órás képzése

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. január 29. - 2012. február 15.

Helyszín: Pénzesgyőr és környéke

ERDEI ISKOLAI TEREPVEZETŐK 60 ÓRÁS KÉPZÉSE

A képzésre várjuk mindazokat a gyakorlott és leendő terepvezetőket, akik szívesen töltenek velünk 3 hétvégét a módszertani megújulás jegyében. Képzésünkön szívesen látjuk az erdei iskolai oktatókat, erdészeket, vadászokat, nemzeti parki dolgozókat, múzeumi, állatkerti, óvodai és iskolai pedagógusokat, akik munkaidejükben, vagy azon kívül csoportokat vezetnek, de tartalmas időt tölthetnek velünk a természet iránt érdeklődők is.

Helyszín: PANGEA EGYESÜLET BREUER LÁSZLÓ OKTATÓKÖZPONTJA
Képzés időpontjai: 2012. március 23-25., április 13-15., május 25-27. péntek estétől vasárnap délutánig

Jelentkezési és az első részlet befizetési határideje: 2012. február 15. szerda

Részvételi díj: étkezéssel 3 x 26.000,- Ft; étkezés nélkül 3 x 22.000,- Ft
Kedvezményes részvételi díj* egyetemistáknak: 3 x 16.000,- Ft
* A kedvezmény 10 fő teljes áron résztvevő jelentkezése esetén vehető igénybe korlátozott számban.

2) Az „ÖSVÉNY” Oktatóközpont meghirdetett képzésein kívül is vállalja, hogy egyedi igényeknek megfelelően képzési programot állít össze és bonyolít le adott erdei iskolai helyszíneken, oktatási intézmények, cégek dolgozóinak, vagy más megrendelőknek egész évben. Az együtt dolgozók számára és az ismerős munkakörnyezetben tartott képzéseknek nagy előnye, hogy a tematika az adott környezetre szabható, speciális igényeknek is megfeleltethető, és csapatépítési elemekkel gazdagítható. Szállásadóknak segítünk erdei iskolai szolgáltatás beindításához terepvezetőik felkészítésében.

Képzési ajánlatainkkal kapcsolatban keressen minket telefonon vagy e-mail-ben, és kérjen egyedi árajánlatot! Részletek, és vélemények a képzéseinkről: http://www.mbt-ftk.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php?i_szo_azo=24

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás