V. Vidám Doboz Napok

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. szeptember 14. - 2013. szeptember 15.

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

URL: www.facebook.com/italoskarton

Kedvezményes állatkerti gyermekbelépővel jutalmaz az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) minden 14 év alatti gyermeket, aki legalább 10 darab kilapított italos kartondobozt hoz a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához szeptember 14 és 15-én. A kedvezménnyel 1800 Ft helyett 600 Ft-ért vásárolhatnak gyermekjegyet a szorgalmas szelektíven gyűjtők.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés és a Fővárosi Állat- és Növénykert immár ötödik alkalommal rendezi meg a Vidám Doboz Napok elnevezésű akciót, amivel az italos kartondobozok (tejes és gyümölcsleves dobozok) szelektív gyűjtésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a szervezők. Az akció keretében kedvezményes gyermekbelépőt kap minden 14 év alatti gyermek, aki legalább 10 darab, minimum 1 literes italos kartont (vagy ezek űrméretével megegyező kisebb italos karton dobozt) hoz magával.

A kedvezményre jogosító kuponokat az Állatkert főbejáratánál felállított gyűjtőponton vehetik át a résztvevők a kilapított dobozokért cserébe, az akció hétvégéjén, szeptember 14-15-én, szombaton és vasárnap.
Mivel az italos kartondobozok alapanyaga 75%-ban papír, a szelektíven visszagyűjtött és újra körforgásba kerülő papír alkotóelemből számos újrahasznosított termék készülhet, mint például jegyzetfüzetek, kartondobozok, higiéniai papíreszközök.
A gyermekjegy megváltása 2 és 14 éves kor között szükséges.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás