Hulladékfelvásárló és –telepkezelő OKJ-s tanfolyam (OKJ 3285101)

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. január 31. - 2015. július 31.

Helyszín: Budapest

URL: www.hoe.hu/tanfolyamaink

Email cím: oktatas@hoe.hu

Letölthető anyag

A Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete az Országos Képzési Jegyzékben 3285101 azonosítószámú, Hulladékfelvásárló és –telepkezelő megnevezésű, alsó-középfokú szakképzettség megszerzésére tanfolyamot indít. Sikeres szakvizsgázók államilag elismert szakvizsga bizonyítványt kapnak. Ez a képzettség megfelel a jogszabályok szerinti hatósági engedélyekhez „környezetvédelmi szakirányú középfokú végzettségként” előírt feltételnek.

Célunk, hogy a résztvevők tanfolyamunkon a napi gyakorlatba azonnal átültethető ismereteket sajátítsanak el, és megfelelő elméleti háttérrel rendelkezzenek. Oktatóink a szakképzésben tapasztalatokkal rendelkező gyakorló szakemberek, a képzés során üzemlátogatásokat is szervezünk. A tematika kiterjed a hulladékkereskedelem, hulladéktelep-kezelés, hulladékfeldolgozógép-kezelés, hulladékgyűjtés és –szállítás, hulladékválogatás és –feldolgozás, foglalkoztatás I. (angol nyelv), foglalkoztatás II. (szerződéskötés, üzleti levelezés, alapvető munkajogi, pénzügyi ismeretek), munkahelyi egészség és biztonság témakörökre.
A jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság. Előzetes tudásfelmérés eredményes teljesítése alapján a tanfolyam egyes órái alól felmentést adunk.

A tudásfelmérés január végén történik, a tanfolyam februártól indul. Ezt a tanfolyamot elsősorban azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik az előírtnál magasabb iskolai végzettséggel (érettségi) és hosszabb szakmai gyakorlattal rendelkeznek, így az előzetes tudásfelmérésen nyújtott teljesítményük és a munkahelyi igazolás alapján megkaphatják a tanórák látogatása alóli maximális felmentést. Ezzel a tanfolyamot mintegy hat hónap alatt el tudják végezni, és eredményes modulzáró vizsgák után szakvizsgát tehetnek. Az oktatás szombati napokon, esetenként egyéb munkanapon lesz, előre kiadott órarend szerint.

Részvételi díj egyesületi tagvállalatok dolgozóinak: 278.000 Ft + vizsgadíj (aktuális jogszabály szerint) + ÁFA, további jelentkezőknek: 339.000 Ft + vizsgadíj (aktuális jogszabály szerint) + ÁFA. Felmentés esetén kedvezmény.
Az előzetes tudásfelmérés sikeres teljesítését tudás felfrissítő tréninggel segítjük.
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal nyilvántartása szerinti engedélyszám: E-000724/2014/A001

További információ, jelentkezés a tanfolyamra és a tréningre:
Major Ágnes képzési vezető
Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete (HOE),
oktatas@hoe.hu
fax: +36 1 343 0985,
telefon:+36 1 422 1428, +36 30 9007323

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás