OKJ-s Hulladékfelvásárló- és telepkezelő tanfolyam

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. január 31. - 2015. július 31.

Helyszín: Budapest

URL: részletek: hoe.hu

Email cím: oktatas@hoe.hu

Letölthető anyag

A Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete az Országos Képzési Jegyzékben 3285101 azonosítószámú, Hulladékfelvásárló és –telepkezelő megnevezésű, alsó-középfokú szakképzettség megszerzésére tanfolyamot indít. Sikeres szakvizsgázók államilag elismert szakvizsga bizonyítványt kapnak. Ez a képzettség megfelel a jogszabályok szerinti hatósági engedélyekhez „környezetvédelmi szakirányú középfokú végzettségként” előírt feltételnek.

Célunk, hogy a résztvevők tanfolyamunkon a napi gyakorlatba azonnal átültethető ismereteket sajátítsanak el, és megfelelő elméleti háttérrel rendelkezzenek. Oktatóink a szakképzésben is tapasztalatokkal rendelkező gyakorló szakemberek, továbbá a képzési program tartalmaz üzemlátogatásokat is.
A tematika kiterjed a hulladékkereskedelem, hulladéktelep-kezelés, hulladékfeldolgozógép-kezelés, hulladékgyűjtés és –szállítás, hulladékválogatás és –feldolgozás, foglalkoztatás I. (angol nyelv), foglalkoztatás II. (szerződéskötés, üzleti levelezés, alapvető munkajogi, pénzügyi ismeretek), munkahelyi egészség és biztonság témakörökre.
A jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság. Előzetes tudásfelmérés alapján a tanfolyam egyes órái alól felmentés adható.

Részvételi díj egyesületi tagvállalatok dolgozóinak: 278.000 Ft + vizsgadíj (aktuális jogszabály szerint) + ÁFA, további jelentkezőknek: 339.000 Ft + vizsgadíj (aktuális jogszabály szerint) + ÁFA.
Az előzetes tudásfelmérés sikeres teljesítését tudás felfrissítő tréninggel segítjük.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal nyilvántartása szerinti engedélyszám: E-000724/2014/A001

További információ, jelentkezés a tanfolyamra és a tréningre:

Major Ágnes képzési vezető, Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete (HOE), oktatas@hoe.hu,
fax: +36 1 343 0985, telefon:+36 1 422 1428, +36 30 9007323

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás