Hirdetés

“Halott keze nem fogja már a tollat,
Béhunyt szeme nem lát több éjszakát.
Örök világosság, kibomló égi láng
röppen felé a földi füstön át.”
Radnóti Miklós

Aki még nem értesült szomorú hírrõl, azzal ezúton tudatjuk, hogy Lehoczky János szeptember 12-én, életének 45. évében eltávozott közülünk.

Búcsúztatása október 1-jén 11 órakor lesz a Kerepesi (Fiumei úti) Temető szóróparcellájában. Mivel János valamennyi szakmai és baráti kapcsolatát nélküle képtelenség pontosan feltérképezni, ezért a család nevében ezúton is kérünk mindenkit, hogy ne sértõdjön meg, ha nem kap postán, névre szóló Gyászlentést. Tekintsék a mellékelt jelentést “hivatalosnak”, továbbá kérjük, hogy az értesítést adják tovább azoknak,
akikhez valószínûleg nem jut el a “mozgalom” vagy a “környezeti nevelés” levelezõlistán közzé tett dokumentum.

Amennyiben úgy gondolják, hogy a gyorsan hervadó virágok helyett, vagy egyébként is szívesen segítenék János családját, akkor a virágok árát, vagy a további felajánlásokat juttassák el az OTP 11773047-00020606 bankszámlaszámra. A család köszönettel veszi, ha osztozunk fájdalmukban és elmegyünk a szertartásra, emellett kérik, hogy megértve érzéseiket, személyes részvétnyilvánítás nélkül búcsúzzunk el Jánostól.

Köszönettel: Czippán Katalin

Lehoczky Jánost a Fõvárosi Pedagógiai Intézet, a Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége és az Erdei Iskola Egyesület saját halottjának tekinti.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás