A rovat kizárólagos támogatója

A Földművelésügyi Minisztérium nem nyugodott bele a Kishantosnak igazat adó első- és másodfokú bírósági döntésekbe – abban a perben melyet a Kishantosi Nonprofit Kft. indított a jóhírnevének megsértése miatt –, és felülvizsgálati kérelemmel fordult a Kúriához, mely tegnap megerősítette Kishantos igazát.

A Kúria döntésével az első- és másodfokú ítéletet hatályában fenntartotta, és a Földművelésügyi Minisztérium felülvizsgálati kérelmét elutasította, megerősítve ezzel, hogy a Földművelésügyi Minisztérium jogelődje a Vidékfejlesztési Minisztérium, és nevesítve Bitay Márton államtitkár, valótlanságokat állított Kishantosról, és ezzel megsértette a Nonprofit Kft. jóhírnévhez fűződő jogait.

A Kúria kimondta, hogy a Kishantosi Nonprofit Kft-nek nem volt bérleti díj elmaradása, nem okozott kárt a Magyar Államnak, és nem vállalt a szerződésében olyan fejlesztéseket, melyeket aztán ne teljesített volna.

Itt az ideje, hogy a magyar kormány a Kúria döntése alapján levonja a megfelelő következtetéseket, érdemben felülvizsgálja a Kishantosi Ökológiai Mintagazdaságot tönkretevő döntéseket és megváljon azon munkatársától, akire többszörösen is rábizonyosodott az, hogy valótlanságokat állított a közvélemény előtt. Ha ezt nem teszi, akkor végérvényesen lelepleződik a hazugságokra épülő kormányzás – áll a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ tegnapi közleményében.
 

3-0: A Kúria is Kishantosnak adott igazat!

 

Nehezen ismeri be a minisztérium az államtitkári hazugságot

Nehezen ismeri be a minisztérium az államtitkári hazugságot

Vonakodva, nagy késedelemmel, és meglehetősen szűkszavúan tette közzé a Földművelésügyi Minisztérium Bitay Márton Örs által vezetett Állami Földekért Felelős Államtitkársága azt a közleményt, amelyre Kishantos jó hírnevének megsértése miatt a Fővárosi Törvényszék 22.P.23.914/2013/16. számú Ítélete kötelezte – írtuk 2015. június 27-én.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás