Hirdetés

Az utóbbi évek jelensége, hogy nemzetközi nagyvállalatok visszaélve a kártérítési perek gyakorlatával eurómilliókban mérhető közpénzeket perelnek ki országokból. Európában az elmúlt 2-3 évben nagyságrendekkel több eljárás indult, mint addig összesen. Német oknyomozók jártak utána a jelenségnek, és megdöbbentő dolgokat találtak.

Nyugat-Európában egyre többen kongatják a vészharangot – a mérhetetlen mennyiségű közpénzeknél sokkal több forog kockán: az európai demokráciák kerültek súlyos veszélybe. A helyzet a TTIP mentén bevezetni kívánt "vitarendezési mechanizmus" (ISDS és ICS) kapcsán ráadásul még jobban elfajulhat, mivel az jelentősen növelné az amerikai székhelyű vállalatok lehetőségeit a kártérítési perek terén. Német oknyomozók jártak utána a jelenségnek, és megdöbbentő dolgokat találtak. A videót az infocracy.hu csapata (Csoma Tamás és Tuba Máté)  látta el magyar felirattal.
 

Az energiáink arra elegek, hogy jó minőségben előállítsuk az anyagainkat, majd adjunk nekik egy kezdeti lökést az interneten. Ahhoz viszont, hogy érdemi hatást tudjanak elérni, TI IS KELLETEK! Bátran használjátok őket önképzésre, személyes szemléletformálásra, de legfőképp TERJESSZÉTEK a saját online kommunikációs felületeiteken. Ezzel amellett, hogy teret adtok ezeknek a gondolatoknak, a minőségi tartalomszolgáltatással a saját csatornáitokat is erősítitek. Üdvözlettel: az infocracy.hu csapata.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás