A rovat kizárólagos támogatója

“A széndioxid légtrágya! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya! Klímaváltozás mindig is volt és lesz!” Elképesztő közleményben állt ki a Reális Zöldek Klub amellett, hogy Donald Trump amerikai elnök bejelentette az USA kilépését a párizsi klímaegyezményből.

Üdvözölte a Reális Zöldek Klub elnevezésű hazai szervezet, hogy az USA kilép a párizsi klímaegyezményből. Az erről kiadott közleményük egyszerre megdöbbentő és szórakoztató olvasmány. "Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag" – írták. "Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező".

Kiemelték, hogy a széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében, a zöld levelű növények ugyanis napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. "A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek" – tették hozzá.

A klub szerint a globális felmelegedés "egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása!

A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya! Klímaváltozás mindig is volt és lesz!" Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők – közölte a szervezet. "Az éghajlat természetes okok miatt változik. A széndioxid nem káros anyag. Nem a széndioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a széndioxid koncentráció emelkedését. A széndioxid légtrágya!" – írták. A reális zöldek felidézték azt is, hogy a magyar Kormány atom-szén-megújuló energiapolitikai forgatókönyve megelőzte Trump bejelentését, akárcsak az Országgyűlés hozzájárulása "a hazai szélkerék teljesítmény növekmény" befagyasztásához is.

"A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása járul hozzá az időjárási szélsőségek kialakulásához és leginkább a villanyszámla növekedéséhez" – olvasható a szervezet Országos sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében.

Trump kilépteti az USA-t a párizsi klímaegyezményből

Trump kilépteti az USA-t a párizsi klímaegyezményből

A Greenpeace elítéli Donald Trump, az Egyesült Államok elnökének mai döntését, mely szerint az USA kilép a történelmi jelentőségű párizsi klímamegállapodásból. A lépés nem lehetetleníti el a világ többi országának kibocsátáscsökkentési erőfeszítéseit és a megújuló energiák terjedését. Elon Musk keményen beszólt Trumpnak: te kiléptél, hát én meg kilépek tőled

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás